Kaprun


Meterhoge sneeuw, prachtige pistes in de winter, schitterende meren, witte gletsjers en glooiende groene bergweides in de zomer. Tijdens uw snowboard reis of wintersportvakantie in Kaprun beleeft u Oostenrijk op zijn best.


Gletsjer, bergen en meren – een vakantiedroom wordt waar.

snowboardvakantie kaprun


Meterhoge sneeuw, prachtige pistes in de winter, schitterende meren, witte gletsjers en glooiende groene bergweides in de zomer. Tijdens je snowboardvakantie in Kaprun beleeft je Oostenrijk op zijn best.


Onze snowboard reizen in Kaprun zijn sneeuwzeker
De schilderachtige Schmittenhöhe, de romantische oeverpromenade aan het meer van Zell, en de enige gletsjer in de provincie Salzburg. De Kitzsteinhorn gletsjer. De veelzijdigheid van de natuur in Zell am See-Kaprun is de perfecte coulisse voor een onvergetelijke wintersport vakantie in Oostenrijk.Adembenemende gletsjers en besneeuwde bergen.


In de winter kan je in Kaprun en Zell am See gebruik maken van 138 km kilometer piste in alle moeilijkheidsgraden en meer dan 50 skiliften op de Schmittenhöhe en de Kitzsteinhorn gletsjer. Daarnaast zorgt de 3029 meter hoge Kitzsteinhorn gletsjer voor sneeuwzekerheid van de herfst tot aan de zomer! Skiën en snowboarden in Kaprun wordt hierdoor een heerlijke belevenis. Van de ¨Gipfelwelt 3000¨, een uniek uitzichtsplatform op de Kitzsteinhorn, kan je genieten van het prachtige uitzicht over meer dan 30 alpenreuzen en bekijkt je de wereld met andere ogen. Geniet na het skiën van de gezellige après ski in Zell am See-Kaprun!


snowboarden kaprunKijk hier voor onze wintersportreizen naar Kaprun.


VOOR AL JE VRAGEN BEL ONS OP 06-30393155 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@MOFOSNOWBOARDING.NL